Advertisement

Ohana 2016 strikt Eddie Vedder, Lana Del Rey en meer

pearl jam

Het spiksplinternieuwe Ohana maakt vandaag de eerste namen bekend. Tussen de acts een opvallende naam: Eddie Vedder zal solo op het festival optreden. Ook acts als Lana Del Rey en Elvis Costello reizen af naar Dana Point, Californië.

Het houdt echter niet op bij deze drie namen. Het affiche van het festival ziet er voorlopig als volgt uit:

Ohana 2016

Eddie Vedder

Eddie Vedder heeft weinig introductie nodig. De uit Illinois afkomstige zanger is het best bekend als frontman van Pearl Jam. Naast een aantal projecten naast Pearl Jam bouwt Vedder ook succesvol aan een solocarrière. In 2007 schreef de zanger de soundtrack van de film Into The Wild en bracht dit uit op zijn gelijknamige album. Vier jaar later was het opnieuw raak toen Vedder zijn laatste solo-album uitbracht: Ukelele Songs.

Ohana 2016

Ohana 2016 wordt de allereerste editie van het Amerikaanse festival. Op 27 en 28 augustus zal het festival Doheny State Beach, Dana Point, Californië overspoelen. Naast heel veel goede muziek is het bezoeken van Ohana ook nog eens goed voor de omgeving. Het festival doneert een deel van haar inkomsten aan organisaties die de Californische kust beschermen. Klinkt zon, zee, strand én goede muziek je goed in de oren? Kaarten voor Ohana 2016 gaan aanstaande vrijdag om 10:00 uur, plaatselijke tijd, in de verkoop via de website.