Tom Odell en Half Moon Run onder laatste bevestigingen Hurricane/Southside 2016

Het Duitse dubbelfestival Hurricane/Southside heeft de line-up rond. Vandaag worden onder andere Tom Odell, Half Moon Run en Walk Off the Earth aan het affiche toegevoegd.

Het complete rijtje bevestigingen bestaat uit: Tom Odell, Half Moon Run, Walk Off the Earth, Augustines, X Ambassadors, Elle King, Elliphant, Twin Atlantic, Bear’s Den, Lance Butters, Blossoms, Barns Courtney, DMA’s, Herrenmagazin, De Fofftig Penns, The London Souls, FJØRT en TÜSN.

Het festival maakte eerder al de komst van The Prodigy, Mumford & Sons, Editors en Rammstein bekend.

Tom Odell

Tom Odell is de man achter hits als ‘Another Love’ en ‘Real Love’. In 2013 kwam zijn langverwachte debuutalbum Long Way Down uit waarmee hij de boekers van onder andere Sziget en Rock Werchter wist te overtuigen. De release van het nieuwe album staat gepland voor juni. De Brit is in juni ook van de partij op Pinkpop.

Hurricane/Southside 2016

Hurricane/Southside is een dubbelfestival. Beide festivals vinden plaats van 24 tot en met 26 juni; de een in Noord-Duitsland en de andere in Zuid-Duitsland. De line-up is net als bij Reading & Leeds over het algemeen hetzelfde. Tickets voor beide festivals zijn inmiddels uitverkocht. In het verleden stonden onder andere Foo Fighters, LCD Soundsystem en Arcade Fire op het podium van beide festivals.

Hurricane Festival Logo

Hurricane Festival 2024

Locatie
Duitsland
Scheeßel, Duitsland
Datum 21-23 juni 2024
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Sam van Reenen

Trotse Head of News en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek, maar van alle markten thuis. Van Kendrick Lamar tot La Dispute en Deafheaven en van Sigur Rós naar Burial en Atmosphere. Vernoemde zijn hond naar de beste zangeres van Nederland en werkzaam als verpleegkundige. In de zomer steevast te vinden op Rock Werchter en Best Kept Secret.

Meer van Sam