Advertisement

The Rolling Stones, Paul McCartney, Bob Dylan, The Who en Roger Waters hinten naar ‘Oldchella’

Oldchella

Je leest het goed. Niemand minder dan The Rolling Stones, Paul McCartney, Bob Dylan, The Who, Roger Waters en Neil Young staan op een driedaags festival in Amerika. Twee weken geleden lieten we al weten dat de organisators van Coachella werken aan een speciaal festival: ‘Oldchella’. Aanwijzingen van de artiesten op Facebook lijken het evenement te bevestigen.

Het festival, omgedoopt tot ‘Oldchella’, gaat in oktober plaatsvinden in Californië. Op hetzelfde terrein als Coachella moet het driedaagse festival de allergrootste artiesten een podium bieden. Vijf van de zes genoemde acts hebben op Facebook via een video laten weten dat er in oktober ‘iets’ staat te gebeuren, de optelsom lijkt snel gemaakt. Alleen Neil Young ontbreekt onder de genoemde namen.

Eerder werd al bekend dat het gaat om volledige sets en niet kortere ‘festival-optredens’, optredens van twee tot drie uur zijn daardoor eerder regel dan uitzondering. Het predikaat “het grootste concert in de geschiedenis” is dan ook allesbehalve misplaatst. Volgens de geruchten strijken de artiesten 7 miljoen per act op. Meer informatie over het festival en de kaartverkoop is nog niet bekend. Wordt vervolgd.