Staat Bruce Springsteen vanavond met Paul McCartney op Pinkpop?

1213
Bruce Springsteen Live Bruce 2012 2

De geruchtenmolen draait op volle toeren rondom het optreden van Sir Paul McCartney op Pinkpop vanavond. Speelt hij ‘All You Need Is Love’ vanavond live? Maar nog belangrijker: Geeft Bruce Springsteen een verrassingsoptreden met Macca? 

Update 23:59:

Geen Bruce. Helaas ook geen live uitvoering van ‘All You Need Is Love’.

Update: 22:25:

Vals alarm. The Boss zal pas dinsdag Nederland aandoen voor zijn concert op het Malieveld.

Bruce Springsteen is in ieder geval in de buurt, hij geeft namelijk dinsdag een concert op het Malieveld in Den Haag. Een optreden op Pinkpop lijkt dus in ieder geval mogelijk. Volgens AD-journalist is ‘The Boss’ gesignaleerd backstage en mogen we ons opmaken voor een geweldige verassing:

 

Ook 3fm-DJ Sander Hoogendoorn bericht over de komst van ‘The Boss’ naar Landgraaf:

https://twitter.com/sander3fm/status/742072267178446848

Festileaks zit bovenop het nieuws en zodra er meer bekend is rondom de komst van Bruce Springsteen naar Pinkpop dan lees je dat hier.

 

Amsterdamse Economie & Bedrijfskunde studerende PSV-supporter. Reist heel Europa af om Coldplay en Muse te kunnen zien. Jaarlijkse bezoeker van Best Kept Secret, Rock Werchter, Sziget en Lollapalooza. Hoopt dit jaar nog naar Glastonbury te gaan.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.