Video: Ghost op Rock In Rio 2013

Ghost

Op het Festileaks Youtube kanaal vind je vele festivalconcerten. Iedere week pikken we er eentje voor je uit. Deze week: Ghost op Rock In Rio 2013.

Jaaahh, volgende week is het dan eindelijk zover! Dan is het weer Pinkpop-tijd. Met dit jaar Red Hot Chili Peppers, Rammstein, Major Lazer, James Bay, Balthazar, De Staat en Sir Paul McCartney op het programma is het weer een weekend genieten in Landgraaf. Het roze hoedje en de zonnebrand liggen alvast klaar, maar voor het zover is warmen we ons op met het festivalconcert van Ghost op Rock In Rio 2013. Dat belooft wat!

Ghost

Ghost is een Zweedse heavy metal band welke in 2008 gevormd is. In 2010 kwamen de eerste single en het eerste album uit. Ze hebben tot nu toe drie studioalbums gemaakt waarvan de laatste, Meliora, uit 2015 stamt. Live is het een opvallende verschijning. Zo dragen vijf van de zes bandleden een gewaad en heeft de zanger – die door het leven gaat als Papa Emeritus III – een doodshoofd op zijn gezicht geverfd. Je kunt ze deze zomer buiten Pinkpop ook nog op Download, Roskilde en Graspop Metal Meeting zien spelen. Festileaks sprak de band alvast over aankomende festivals en de herinnering aan Pinkpop 2014. Dat interview lees je deze week op de website!

Festivalconcerten

Wil je meer genieten van legendarische festivalconcerten of je opwarmen voor het aankomende seizoen? Check het Festileaks Youtube kanaal of abonneer je direct via de rode abonneer knop hieronder!%CODE1%