Winnen: ‘Currents’ van Tame Impala!

Tame Impala is aankomend weekend natuurlijk te zien op Rock Werchter, maar om thuis ook van de muziek van deze band te kunnen genieten maak jij nu kans op het nieuwste album: ‘Currents’!

Currents kwam uit op 17 juli 2015 en is wereldwijd het best ontvangen album van Tame Impala. In Nederland stond het album op de eerste plaats in de Album Top 100 en ook in andere werelddelen ontving de band veel lof. Voor het eerst sloeg Tame Impala een nieuwe weg in, met geluid dat een stuk meer op dance georiënteerd lijkt te zijn dan het geval is bij hun eerder geproduceerde werk. Omdat wij bij Festileaks groot fan zijn van de psychedelische rockband maak jij nu kans op Currents, het album met o.a. ‘Cause I’m A Man’, ‘The Less I Know The Better’ en het beste nummer van 2015: ‘Let It Happen’.

Wat moet ik daarvoor doen?

Kans maken? Dan hoef je alleen onderstaande prijsvraag te beantwoorden. Daar draait de echte Tame Impala fan zijn hand niet voor om.

Tame Impala staat aanstaande zaterdag op Rock Werchter. Daar stonden ze eerder. In welk van de onderstaande jaren was Tame Impala niét te zien op Rock Werchter?

A: 2011

B: 2012

C: 2013

[button color=”red” size=”medium” link=”http://eepurl.com/b7CHcH” target=”_blank”]Antwoord doorgeven[/button]

Je hebt tot maandag 4 juli om je antwoord op te sturen. Daarna kiezen we willekeurig een winnaar, die mag kiezen uit de LP- of cd-variant van het album. Succes!