Circa Waves, Kenny B én Dub Pistols cancelen Zwarte Cross 2016

Zwarte Cross 2016
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks

Slecht nieuws voor de fans van Circa Waves op Zwarte Cross. De band moet het optreden op het festival afzeggen. Ook Dub Pistols en Kenny B moeten hun optreden annuleren. De organisatie heeft al vervangers aangekondigd.

Circa Waves is een Britse band die vooral bekend is van het nummer ‘T-Shirt Weather’. Door problemen met de boot in Engeland zal het nummer vandaag, ondanks het bijpassende weer, niet over het festivalterrein schallen. In plaats van Circa Waves staan The Brahms vanmiddag op het hoofdpodium in Lichtenvoorde.

Ook Dub Pistols heeft problemen met de oversteek en moet hierdoor ook het optreden op Zwarte Cross cancelen. Ter vervanging verwelkomen we Toe Maar om 19:30 uur op de Reggaeweide. Ook Kenny B stond op de Reggeaweide geprogrammeerd. Hij is helaas ziek en kan niet optreden. Als vervangers kondigt het festival Rootsriders Allstars Sessions featuring Brinsley Forde & Mitchell Brunings aan.

Zwarte Cross 2016

Zwarte Cross vindt ieder jaar plaats in het mooie kleine plaatsje Lichtenvoorde. Het motto van de editie 2016 is ‘Say yes to apartigheid’. Dat men graag ja zegt tegen apartigheid blijkt wel uit de kaartverkoop. Voor het eerst in 20 jaar tijd is het festival volledig uitverkocht! Op de eerste festivaldagen kwamen onder andere optredens van John Coffey, Typhoon en La Grand Pegatina voorbij. Ook The WombatsDeWolffLucas Hamming, The Partysquad en The Darkness staan op de line-up.

Zwarte Cross Logo

Zwarte Cross 2023

Locatie
Nederland
Lichtenvoorde, Nederland
Datum 20-23 juli 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen