Zwarte Cross 2016 bevestigt The Darkness, Airbourne en meer

Zwarte Cross 2016
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks

Zwarte Cross voegt vier nieuwe namen toe aan het affiche. The Darkness, Airbourne, The Bellfuries en The Sheepdogs staan eind juli in Lichtenvoorde.

Jaarlijks wordt het programma van Zwarte Cross keurig volgepland met talloze muzikanten, theaterprogramma’s, crosswedstrijden en opvallende recordpogingen. Eerder werd de komst van onder meer The Partysquad, Vato Gonzalez, Circa Waves, DeWolffLucas Hamming, The Wombats, Typhoon en John Coffey al bevestigd.

Een overzichtje van de eerdere aankondigen (exclusief de reeds vier gedeelde namen) vind je hieronder:

Zwarte Cross

Zwarte Cross 2016

Zwarte Cross is het grootste betaalde muziekfestival van Nederland. Ook vind je op het festival de grootste motorcross van West-Europa. Afgelopen jaar werd het festival door de festivalbezoekers – jullie – verkozen tot het mooiste festival van 2015. Dit jaar vindt Zwarte Cross plaats van 21 tot 24 juli.  Het motto van de editie in 2016 is ‘Say yes to apartigheid’. Inmiddels zijn er nog enkel voor vrijdag kaarten beschikbaar. De overige dagen raakten snel uitverkocht en de verkoop van campingkaarten is gestaakt. Kijk voor alle informatie op de website van Zwarte Cross.

Zwarte Cross Logo

Zwarte Cross 2023

Locatie
Nederland
Lichtenvoorde, Nederland
Datum 20-23 juli 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen