Advertisement

Lowlands 2016 minder goed bereikbaar vanuit Amsterdam

Lowlands
Lowlands, @Kamiel Scholten Fotografie

De voorbereidingen voor Lowlands 2016 zijn al in volle gang. Heb jij je favoriete festivalshirts al aan de kant gelegd en staat het bier al op je steekkarretje? Mooi! Denk je er dan ook nog even aan om je reis te plannen? Lowlandsgangers uit de omgeving van Amsterdam moeten namelijk rekening houden met vertragingen en omleidingen op de weg en op het spoor.  

In het Lowlands-weekend wordt er door Rijkswaterstaat aan de weg gewerkt op zowel de A1 als de A6. De A1 richting Amersfoort is op vrijdagavond vanaf 20.00 uur afgesloten. Vertrek je pas later naar Lowlands? Dan moet je omrijden via Utrecht, over de A2 en de A27. Op de terugweg geldt hetzelfde – de A1 richting Amsterdam is dan afgesloten van zondagavond 21 augstus 22.00 uur tot maandag 22 augustus 05.00 uur.

Ook als treinreiziger ontkom je er niet aan: tussen Weesp en Almere Oostvaarders wordt er vanaf vrijdag 19 augustus 21.30 een week lang aan het spoor gewerkt. Tót vrijdagavond 22.00 uur rijden er pendelbussen naar het festivalterrein vanaf station Lelystad. Wil je later vertrekken? Dan kun je alleen nog een pendelbus nemen vanaf station Dronten. Op de terugweg gaan de pendelbussen alleen naar station Dronten. Daar kun je een trein naar Zwolle nemen, om vervolgens naar Amsterdam te reizen.

Lowlands 2016

A Campingflight to Lowlands Paradise vindt dit jaar plaats op 19, 20 en 21 augustus. Op het evenemententerrein van Walibi in Biddinghuizen passeert ook dit jaar weer een bonte verzameling aan acts de revue. Niet alleen muziek, maar ook toneel, film, literatuur en comedy komen aan bod op het festival. Met publiekstrekkers als MuseDisclosureThe Last Shadow Puppets en cabaretier Hans Teeuwen is het festival grootser dan ooit. Wil je er bij zijn? Een ticket kost 175 euro exclusief servicekosten en is te koop via de ticketpagina van het festival.

Check hieronder ook onze speciale Lowlands Spotify-playlist om alvast in de stemming te komen.

Lowlands Logo

Lowlands 2016

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 19-21 augustus 2016
Tickets Niet meer beschikbaar.

Over de auteur ✍️

Boy Janissen

Janisje van alles binnen Festileaks. Schrijven, quizjes maken, cheffen, bier drinken - you name it. Liefhebber van bijna alles wat op vinyl gedrukt staat en trotse verdediger van het Limburgs erfgoed. Is normaal gesproken altijd te porren voor een festival of concert, maar weet tijdens de vastelaovendj van toeten noch blazen. Down The Rabbit Hole is mijn favoriete zomercarnaval.

Meer van Boy