Video: Muse op Rock Werchter 2015

Muse

Op het Festileaks Youtube kanaal vind je vele festivalconcerten. Iedere week pikken we er eentje voor je uit. Deze week: Muse op Rock Werchter 2015.

Sziget en Lowlands liggen nog maar net achter ons. Ook al heimwee naar de shows die Muse hier gaf? Festileaks zou Festileaks niet zijn als we je niet proberen van deze zure kater af te helpen. Ultieme remedie en napret wordt geboden met het festivalconcert dat zij vorig jaar op Rock Werchter gaven. Met een retestrakke show zoals we van de heren gewend zijn, kun je nog even terugdenken aan die mooie momenten in bijvoorbeeld de Alpha.

https://www.youtube.com/watch?v=uIrMOD5Va5c&index=1&list=PLFguPQuwr2tgBYtWj51k3DZYBEd-o3Fvf

Muse

Muse is een van de meest succesvolle rockbands van dit moment. De Britse band werd in 1994 opgericht en in 1999 werd het eerste album uitgebracht. Onder leiding van frontman Matthew Bellamy veroverde de band al snel de wereld. Het nieuwste album van de Britse heren stamt uit 2015 en ter ere van dat album tourt de band dat jaar over heel de wereld. De band gaf ook diverse optredens in Nederland én België. Met deze optredens werd Muse verkozen tot de absolute festivalkoning van 2015. Nog een show van de band terugkijken? Dat kan! Zo zag het optreden van Muse er uit op Roskilde.

Festivalconcerten

Wil je meer genieten van legendarische festivalconcerten of je opwarmen voor de aankomende festivals? Check het Festileaks Youtube kanaal of abonneer je direct via de rode knop hieronder!%CODE1%

Lowlands Logo

Lowlands 2016

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 19-21 augustus 2016
Tickets Niet meer beschikbaar.