Advertisement

Check de Festivalacts Top 100 op Spotify!

rock werchter publiek

Na eerdere winnaars Arcade Fire (2014) en Muse (2015) mag De Staat zich nu Festivalkoning van 2016 noemen. De band voert een lijst aan van 100 Festivalacts die we nu ook in een Spotify playlist hebben gevangen. De ultieme terugblik op een gouden festivalseizoen!

[mks_button size=”medium” title=”Naar de Top 100 Festivalacts 2016!” style=”squared” url=”https://open.spotify.com/user/festileaks/playlist/0wyQThNgu9p1N2wP07zOWW” target=”_new” bg_color=”#ee4644″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]

De herfst in inmiddels in volle gang en daarmee lijkt de festivalzomer van 2016 definitief in de geschiedenisboeken te verdwijnen. Maar wees niet getreurd! Terwijl we allemaal met smart wachten op het nieuwe seizoen, is er genoeg tijd om uitgebreid terug te blikken. Dus waar wacht je nog op? Ram op die button en ga mee terug in de tijd!

De Lijst

Festileaks op Spotify

Op dat Spotify profiel is trouwens nog veel meer te vinden! Wil je op de hoogte worden gesteld wanneer wij nieuwe playlists aanmaken of bestaande playlists aanvullen? Mep dan op de onderstaande button:

Waan je je graag terug op de festivalweides? Check hieronder het overzicht van onze verschillende festival playlists:

Veel luisterplezier gewenst door de Festileaks-redactie!