Advertisement

Deftones is de eerste headliner voor Groezrock 2017

Foto: Silvio Tanaka – http://flickr.com/tanaka

Met nog 187 dagen te gaan totdat Groezrock 2017 van start gaat, vond de organisatie het de hoogste tijd om de eerste headliner bekend te maken. Deftones is de eerste naam voor het affiche van 2017 en zal headlinen op 29 april

De organisatie was gisteravond al heel enthousiast en liet op hun facebookpagina los dat vandaag de eerste naam komt. In alle vroegte is Groezrock 2017 echter afgetroefd, want de Amerikaanse Deftones maakte rond 6 uur de Europese data voor de GORE tour bekend:

Deftones Gore tour

Deftones

Deftones Phantom BrideIn april 2016 verscheen het achtste studio-album van Deftones, genaamd GORE. In de kader van dit nieuwe album, zal de band in november Japan en Australië aandoen om vervolgens in april naar Europa te komen. De terugkomst van de band is niet het enige verrassende nieuws. Een aantal weken geleden, werd bekend gemaakt dat Deftones ook de wereld van het bierbrouwen heeft betreden met de lancering van een I.P.A.. De Indian Pale Ale draagt de naam ‘Phantom Bride’, naar een nummer van het laatste album.

Groezrock 2017

Groezrock 2017 vindt plaats op 29 en 30 april in het plaatsje Meerhout. Vorig jaar waren de headliners Rancid en Sum41. Wil je weten hoe dat was? Check ons festivalrapport. Op facebook bevestigt de organisatie dat de tickets voor 2017 deze week in de verkoop gaan. Hou voor de exacte details de site van Groezrock in de gaten.