Moderat en Trentemøller onder eerste namen Roskilde 2017

Down the rabbit hole geschiedenis
Foto: Eric Pamies

De eerste namen voor Roskilde 2017 zijn vandaag bekend gemaakt. Onder andere Moderat en Trentemøller zijn aankomende zomer te zien op het Deense Festival. Daarnaast zal Modeselektor van Moderat ook een soloshow geven. 

Naast de bovengenoemde act zijn er nog 12 andere namen bevestigd voor Roskilde. Benieuwd welke acts hun opwachting mogen maken? Check dan snel het overzicht hieronder:

[one_half]

 • Modeselektor
 • Of Mice and Men
 • G-Eazy
 • 67
 • Afenginn
 • Angel Olsen[/one_half]

[one_half_last]

 • Hieroglyphic Being
 • Jenny Hval
 • Marching Church
 • Mats Gustafsoson’s Nu Ensemble “Hidros Zap
 • Pig Destroyer
 • Romperayo

[/one_half_last]

Moderat en Modeselektor

Het trio Moderat bestaat uit het duo Modeselektor en de solo-artiest Apparat. Zij zullen als Moderat/Modeselektor een 3 uur durende late night-show geven op Roskilde 2017. Het laatste album van Moderat kwam dit jaar uit en heet III. Moderat en Modeselektor behoren tot de eerste namen van de uiteindelijk 175 namen die Roskilde bekend gaat maken.

Roskilde 2017

Foto: Joeri Swerts/Roskilde 2016
Foto: Joeri Swerts/Roskilde 2016

Roskilde 2017 vindt plaats van 24 juni tot en met 1 juli 2017 in de gelijknamige plaats in Denemarken. Dat is tegelijkertijd met Rock Werchter en enkele weken na Pinkpop, Best Kept Secret en Down The Rabbit Hole. De kans dat namen worden gedeeld is zeer groot. Afgelopen jaar stonden onder andere LCD Soundsystem, Red Hot Chili Peppers en Tame Impala op het festival. Ticketprijzen en verdere informatie over de verkoop zijn nog niet bekend gemaakt. Natuurlijk houden we je op de hoogte over het laatste nieuws! Voor meer informatie over Roskilde kun je ook op hun eigen site terecht.

Roskilde Festival Logo

Roskilde Festival 2024

Locatie
Denemarken
Roskilde, Denemarken
Datum 3-6 juli 2024
Line-up
SZA
Doja Cat
Skrillex
SZA, Doja Cat, Skrillex +64 meer
Tickets Kopen