Advertisement

‘Guns N’ Roses naar Europa in zomer 2017′

Guns n' Roses

De mannen van Guns N’ Roses zijn in de zomer van 2017 in Europa te bewonderen. Dat beweert muzieksite Alternative Nation. De band zou voor een reeks concerten een aantal speciale locaties aandoen. De kans op festivaloptredens slinkt hierdoor tot een minimum.

De tournee zou van start gaan in mei of juni 2017 met een optreden in Tel Aviv. Live Arena denkt dat Guns N’ Roses op 8 juli 2017 het Stade de France in Parijs plat zullen spelen. Genoeg interessante geruchten voor Guns N’ Roses fans dus. Als de band daadwerkelijk de voorkeur geeft aan stadions en een aantal speciale locaties wordt de kans op festivaloptredens van de Amerikaanse hardrockband kleiner.

De band rondom zanger Axl Rose en gitarist Slash speelde in 2016 al 32 optredens in de Verenigde Staten en Mexico. De geruchten voor een Europese tournee zijn er al langer. De band speelde dit jaar ook op het Amerikaanse Coachella festival.

Guns N’ Roses

https://www.youtube.com/watch?v=_lVORU3ezT8

De rockers van Guns N’ Roses hebben hun sporen in de muziekscène al lang en breed verdiend. Ondanks dat er genoeg mot was tussen zanger Axl en gitarist Slash hebben de twee toch weer besloten weer bij elkaar te komen voor een reünie. De band bracht 6 studioalbums uit, waarvan Chinese Democracy uit 2008 de meest recente is en scoorde wereldhits met ‘Paradise City’, ‘Welcome to the Jungle’ en ‘Sweet Child O’ Mine’. De band was in 2012 voor het laatst te bewonderen op Nederlandse bodem. De grootheden speelden toen een show in Ahoy Rotterdam.