Kaarten voor Radiohead op Northside binnen 15 minuten uitverkocht

Best Kept Secret
Foto: Chris Stessens

Naast Best Kept Secret staat Radiohead komend festivalseizoen ook op het Northside festival in Denemarken. De voorverkoop startte vanochtend en alle dagkaarten waren binnen 15 minuten uitverkocht.

Weekendtickets à €207 zijn nog wel beschikbaar via de site van Northside. De capaciteit van Northside is vergelijkbaar met Best Kept Secret. Op het Deense festival kunnen 30.000 mensen terecht, in Hilvarenbeek 5.000 minder.

Radiohead-fans die de band graag willen zien op Best Kept Secret mogen zich opmaken voor een flinke strijd om tickets. De kaartverkoop start op zaterdag 19 november om 10:00 uur. Weekendtickets gaan voor €170 over de toonbank. Een dagkaart kost je €89.

Best Kept Secret 2017

Best Kept Secret
Foto: Melanie Marsman

In 2017 vindt de vijfde editie van Best Kept Secret plaats. Op 16, 17 en 18 juni 2017 worden de bezoekers van het festival verwelkomd het strand van Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Radiohead is tot nu toe de enige naam die het festival bekend heeft gemaakt. Weekendtickets kosten € 170,00 en verschaffen ook toegang tot de camping. Dagkaarten voor de zondag kosten € 89,00 (prijzen excl. servicekosten). Meer informatie is te vinden op de website van het festival of op onze programmapagina.

Wil je meediscussiëren of de andere mogelijke headliners van Best Kept Secret 2017?  Neem dan een kijkje op ons forum, waar de speculaties al volop zijn begonnen.