Linkin Park, Blink-182, Editors en meer naar Hurricane/Southside 2017

Linkin Park

Het Duitse dubbelfestival Hurricane/Southside trakteert ons vandaag op een lading nieuwe namen. Onder andere Linkin Park, Editors en Blink-182 zijn onder de bevestigingen.

Naast deze drie knallers zijn er nog een aantal acts bekendgemaakt. Check hier alle nieuwe acts:

14736268_1428680057159487_3452020843935170560_n

De festivals maakten eerder al de komst van Green Day bekend.

Hurricane en Southside vinden een week na Best Kept Secret plaats en de festivals kennen enige overlap. Vorig jaar werden onder andere Editors, Bloc Party en Two Door Cinema Club gedeeld. Ook met Rock Werchter is vaak overlap: vorig jaar stonden Rammstein, Courtney Barnett en The Offspring op beide festivals.

Linkin Park

De Amerikaanse rockband Linkin Park is nog altijd een graag geziene gast op festivals. De band rondom frontmannen Chester Bennington en Mike Shinoda is de afgelopen jaren uitgegroeid tot headliner op de grootste festivals ter wereld. Linkin Park bracht ondertussen al 6 studioalbums uit waarvan Hybrid Theory en Meteora waarschijnlijk de meest bekende zijn. De mannen scoorden hits met ‘In The End’, ‘Numb’ en ‘Burn It Down’ . In 2014 waren ze voor het laatst te zien in Nederland, een jaar later was Linkin Park de grootste naam op het affiche van Pukkelpop.

Hurricane & Southside 2017

Hurricane Festival Art

Hurricane & Southside is een dubbelfestival en de line-up is net als bij bijvoorbeeld Reading & Leeds over het algemeen hetzelfde. Beide festivals vinden plaats van 23 tot en met 25 juni; de een in Noord-Duitsland en de andere in Zuid-Duitsland. De ticketverkoop is al van start gegaan; voor 179 euro (Hurricane) of 199 euro (Southside) ben jij erbij.

Hurricane Festival Logo

Hurricane Festival 2023

Locatie
Duitsland
Scheeßel, Duitsland
Datum 16-18 juni 2023
Line-up
Billy Talent
Tickets Kopen