Luister het nieuwe Kings of Leon album WALLS

Kings of Leon

Gisteren kwam het zevende studioalbum van de Kings of Leon uit. Het album WALLS is de opvolger van Mechanical Bull en bevat in totaal tien nummers.

Sinds het uitkomen van het album hebben al vele fans hun blijdschap geuit op verschillende social media. Op een nieuw album van de Amerikaanse rockband hebben zij namelijk drie lange jaren moeten wachten. De albumtitel, WALLS, is een afkorting voor We Are Like Love Songs.

Het album bevat maar liefst tien nummers. De tracklist ziet er als volgt uit:

01.Waste A Moment//02. Reverend//03. Around The World//04. Find Me//05. Over//06. Muchacho//07. Conversation Piece//08. Eyes On You//09. Wild//10. WALLS

Na afgelopen festivalzomer op Lollapalooza Berlin gestaan te hebben, schijnen de mannen van Kings of Leon alweer plannen aan het maken te zijn voor het aankomende festivalseizoen. De band is een grote kanshebber voor Belgische festivals in de zomer van 2017.  Dat lieten zij een maand geleden al doorschemeren in een interview met Stijn van de Voorde voor Studio Brussel.

Ben je nieuwsgierig geworden hoe het nieuwe album nou eigenlijk klinkt? Beluister hieronder dan de Spotify-playlist en verheug je ondertussen alweer op een onvergetelijke festivalzomer met de Kings of Leon!

Headliners 2017

Kings of Leon zou dus zomaar één van de headliners van het volgende festivalseizoen kunnen zijn. Maar dit is niet de enige naam die rondgaat in het geruchtencircuit. Wij hebben ook de andere belangrijke headliner-geruchten voor jou op een rijtje gezet! Wil je mee praten over de mogelijke headliners van 2017? Neem dan een kijkje op ons forum, waar de speculaties al volop zijn begonnen.