Advertisement

Editors naar Kosmonaut Festival 2017

Editors
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks

Editors valt onder de eerste namen die gisteren werden bekendgemaakt voor de komende editie van het Kosmonaut Festival in Chemnitz, Duitsland.

De heren zullen deze zomer samen met onder andere Deichkind, Bilderbuch en MoTrip te zien zijn op de vijfde editie van het festival, dat plaatsvindt op 16 en 17 juni.

De Editors

De Engelse rockband bestaat uit vijf leden en vindt zijn oorsprong in het jaar 2002. Hun vijfde en laatste album, In Dream, kwam uit in 2015. Ze waren eerdere jaren al te zien op verscheidene festivals, waaronder ook Best Kept Secret 2016. Aankomende zomer zal de band weer een aantal festivals aandoen. Tot nu toe is hun komst al aangekondigd voor Kosmonaut Festival en Hurricane/Southside, allen festivals die in de maand juni in Duitsland gehouden worden. De komst van de band naar andere festivals in Europa wordt hierdoor erg aannemelijk.

Kosmonaut Festival 2017

Kosmonaut Festival 2017 vindt plaats op 16 en 17 juni in Chemnitz, Duitsland. Het festival trok afgelopen jaar circa 15.000 bezoekers. Met de bekendmaking van o.a. de Editors en Deichkind zijn vooralsnog 14 acts bekend. Ook zal er een geheime headliner op het festival spelen. Tickets voor het festival zijn te verkrijgen op deze pagina. De tickets kosten zo’n €83,- exclusief camping. Om ook te kunnen overnachten op de festivalcamping koop je een los ticket voor €17,-. Meer informatie over komende editie vind je op de website van het festival.