3436

Kings of Leon en meer naar Mad Cool Festival 2017

Kings of Leon

Het affiche van Mad Cool Festival begint nu echt vorm te krijgen. Met Kings of Leon bevestigt het festival haar derde headliner. Daarnaast maakt het festival nog 4 andere namen bekend.

Naast Kings of Leon voegt het festival ook Belle & Sebastian, Alt-J, Wolf Alice en Machinedrum toe aan de line-up. De andere acts die op het Madrileense affiche staan zijn Green Day en Foo Fighters.

In het geruchtencircuit is met name Alt-J een opvallende naam. Mad Cool Festival is namelijk de eerste bevestiging van het Britse trio. Wel lijkt de band al een tijdje bezig te zijn aan een nieuw album. Met deze bevestiging lijkt de band het album op tijd af te hebben voor het komende festivalseizoen. Fingers crossed!

Mad Cool Affiche

Mad Cool Festival 2017

Het Spaanse festival vindt komend festivalseizoen van 6 tot en met 8 juli plaats in Madrid. De onthulling van Foo Fighters was tot deze aankondiging het enige nieuws dat bekend is over de 2017-editie. Dit jaar stonden onder meer Neil Young, The Prodigy en The Who bovenaan het affiche. In dat jaar legde je voor een geheel combiticket slechts zo’n € 100,- neer. Meer informatie is te vinden op de website van het festival.

Mad Cool Logo

Mad Cool 2022

Locatie
Spanje
Madrid, Spanje
Datum 6-10 juli 2022
Tickets Niet meer beschikbaar.