Mad Cool Festival 2017 verwelkomt Foo Fighters

De eerste naam van Mad Cool is een feit. Het Spaanse festival weet Foo Fighters als headliner te strikken voor 6 juli. De rockhelden staan in de week na Rock Werchter op het festival te Madrid.

De zelfbevestiging van Foo Fighters op Mad Cool is het eerste nieuws van het Spaanse festival. Hiermee begint de recent aangekondigde Europese tour van de formatie steeds meer vorm te krijgen. Zo gaf het Portugese festival NOS Alive aan de rockband geboekt te hebben. Vanavond wordt een aankondiging verwacht van het Poolse Open’er.

Zelfbevestiging via foofighterspassport.com
Zelfbevestiging via foofighterspassport.com

Kanshebbende festivals

Onlangs sprak Festileaks met Jan Smeets over de mogelijkheden van Foo Fighters op Pinkpop. Duidelijk werd dat we de Amerikanen niet hoeven te verwachten in Limburg. Het gerucht doet immers de ronde dat de groep slechts twee weken in Europa zal zijn. Om deze reden is het wél aannemelijk dat Foo Fighters mogelijk zullen headlinen op festivals als Glastonbury (21 – 25 juni), Roskilde (25 juni – 2 juli) en Rock Werchter (29 juni – 2 juli).

Mad Cool Festival


Het Spaanse festival vindt komend festivalseizoen van 6 tot en met 8 juli plaats in Madrid. De onthulling van Foo Fighters is vooralsnog het enige nieuws dat bekend is over de 2017-editie. Dit jaar stonden onder meer Neil Young, The Prodigy en The Who bovenaan het affiche. In dat jaar legde je voor een geheel combiticket slechts zo’n € 100,- neer. De aftermovie van deze editie vind je hier:

Mad Cool Logo

Mad Cool 2024

Locatie
Spanje
Madrid, Spanje
Datum 10-13 juli 2024
Line-up
The Killers
Måneskin
REMA
Tickets Kopen