Minifestival tijdens reis naar Lowlands 2017

Kom je komend jaar met de trein naar Lowlands, dan is er goed nieuws. In Lelystad wordt een festival georganiseerd om het wachten op de pendelbus te overbruggen. Dit meldt Omroep Flevoland vandaag.

Een zware tas, een flinke treinreis in de benen en het duurt nog wel even voordat je het eerste biertje opent voor je tent. Het minifestival in Lelystad gaat zorgen voor een muzikale onderbreking. Terwijl je wacht op de pendelbus kun je jezelf even helemaal opladen voor het laatste stukje van de reis. Het minifestival gaat plaatsvinden in de buurt van het station van Lelystad.

De motie voor het organiseren van het minifestival tijdens Lowlands werd unaniem aangenomen door de gemeenteraad van Lelystad. Kees Bakker diende de motie in en krijgt bij het organiseren van het festival hulp van poppodium Underground en Citymarketing Lelystad.

Lowlands 2017

Lowlands 2016

Gefellowciteerd! Lowlands bestaat in 2017 25 jaar. De verjaardagseditie van het festival vindt plaats van 18 tot en met 20 augustus. Acts voor het festival zijn nog niet bekend. De early bird tickets gaan op 1 februari in de verkoop voor € 165,-. Een maand later start de verkoop voor de reguliere tickets die € 175,- kosten.

Op ons forum wordt natuurlijk weer volop gespeculeerd over het programma van aankomende editie. Houd dit dus in de gaten, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste geruchten!

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.