Slayer, Fatboy Slim en anderen naar Nova Rock 2017

1202

Een nieuwe lading namen voor het Oostenrijkse Nova Rock 2017! De organisatie maakte zojuist de komst van onder andere Slayer en Fatboy Slim bekend.

Het overige rijtje bevestigingen voor Nova Rock bestaat uit Five Finger Death Punch, Rag’n’Bone Man, A Day To Remember, Sabaton, Epica, Wakrat, Sleeping With Sirens, DAWA, Four Year Strong en BLACK INHALE.

Het Oostenrijkse rockfestival kon eerder al de komst van onder andere Linkin Park, Blink-182, AirbourneSystem Of A Down, Green Day, Prophets of Rage en Rancid bevestigen. Het festival is al druk bezig met het strooien van namen. Vooral voor Pinkpopgangers is Nova Rock een interessant festival. Twee weken na Pinkpop is het namelijk al weer tijd voor Nova Rock. Hierdoor delen de festivals regelmatig diverse acts. De festivals deelden voorheen al grote namen zoals Green Day, Rammstein en Limp Bizkit.

Nova Rock 2017

novarock

Nova Rock vindt plaats op 14 tot en met 17 juni 2017. Het is een driedaags festival dat sinds de zomer van 2005 jaarlijks in Nickelsdorf, Oostenrijk georganiseerd wordt. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van het festival. Een normaal festivalticket kost € 159,60,-. Daarnaast zijn er ook VIP-tickets verkrijgbaar voor € 244,90,-. Vorig jaar stonden onder andere Editors, The Offspring, Red Hot Chili Peppers en Volbeat op het programma.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Zien we één of meerdere van de net bevestigde namen volgend jaar ook op Pinkpop? Discussieer mee op ons forum. Vergeet daarnaast niet onze app te downloaden in de App Store of de Google Play Store. Gebruikers van de app krijgen een push bericht wanneer er interessante namen bekend worden gemaakt. Daarnaast is de app ideaal om zelf een nieuwtje, gerucht of (zelf)bevestiging aan ons door te geven!

Chef Nieuwsredactie | Studeert Economie & Bedrijfseconomie | Grote liefde voor onder meer Radiohead, Ben Howard en Arcade Fire.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.