Gerucht: Radiohead, Beyoncé en Kendrick Lamar op Coachella 2017

Kendrick Lamar, Radiohead en Beyoncé als headliners op één festival? Het klinkt misschien als een droom, maar volgens Consequence of Sound gaat dat echt gebeuren op Coachella 2017.

Al worden de eerste bevestigingen pas begin 2017 verwacht, de geruchten voor Coachella zijn al in volle gang. Een insider van de festivalorganisatie heeft aan Consequence of Sound laten weten dat niemand minder dan Radiohead, Beyoncé en Kendrick Lamar het festival zullen headlinen. De Britse krant The Sun meldde al eerder dat Beyoncé volgend jaar op het festival zou staan.

Of het klopt, is nog niet bekend. De organisatie heeft nog niet gereageerd op de geruchten, dus het lijkt erop dat we echt nog even moeten wachten tot we weten of (een deel hiervan) waar is. Wij hopen in ieder geval van wel!

Coachella 2017

Coachella zal volgend jaar plaatsvinden van 14 t/m 16 april en 21 t/m 23 april 2017. Het wordt zoals ieder jaar gehouden in de woestijn in Indio, Californië. Coachella weet ieder jaar weer een indrukwekkende line-up neer te zetten. Vorig jaar stonden onder andere Guns N’ Roses, LCD Soundsystem en Calvin Harris op het festival. Voor volgend jaar zijn er nog geen namen bekend gemaakt, maar wanneer ze bekend zijn, lees je het hier!

 

Coachella Logo

Coachella 2025

Locatie
Verenigde Staten
Indio, Verenigde Staten
Datum 11-20 april 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen