The Sun: ‘Beyoncé op Coachella 2017’

Volgens The Sun staat Beyoncé volgend jaar als headliner op het Amerikaanse Coachella. De zangeres zou veel indruk gemaakt hebben op de organisatie van het festival met haar optreden bij de MTV VMA’s en zo een plek op het affiche hebben afgedwongen.

De zangeres trad op de VMA’s zo’n 15 minuten op en speelde een medley van nummers van haar nieuwe album Lemonade. Beyoncé zou met deze medley zoveel indruk gemaakt hebben op de Coachella-organisatie dat die haar direct hebben geboekt voor de aankomende editie. Het zal de eerste keer worden dat Queen Bee op het festival te bewonderen is.

Pop in plaats van rock

Veel festivals geven de laatste tijd de voorkeur aan een grote popact in plaats van een rockband. Zo verrasten Pukkelpop en Sziget dit jaar met de boeking van Rihanna als headliner. Mojo-directeur Mutsaers vindt het een goede ontwikkeling. Hij sprak al eerder de mening uit dat hiphop en r&b-artiesten als Beyonce of Kanye West ook een festival als Pinkpop aan zouden moeten doen.

Poll

Wat vind jij van deze ontwikkeling? Zouden jullie een naam als Beyoncé ook wel eens op Pinkpop of Rock Werchter willen zien? Stem!

[total-poll id=59854]

Beyoncé

Naast actrice, ontwerpster en de vrouw van rapper Jay-Z is Beyoncé natuurlijk één van de meest bekende zangeressen ter wereld. Ze scoorde hits met ‘Drunk In Love’, ‘Irreplaceable’ en ‘Run the World’. De zangeres uit Texas bracht tot dusver 6 studioalbums uit en speelde in 10 films. Twee maanden geleden was Beyoncé nog in Nederland te bewonderen. De zangeres gaf toen een ijzersterk concert in de Amsterdam ArenA.

Coachella 2017

Coachella vindt dit jaar plaats van 14 t/m 16 april en 21 t/m 23 april 2017. Het festivalterrein ligt in het gelijknamige Amerikaanse Coachella, op ruim 200 kilometer afstand van Los Angeles. Het festival weet ieder jaar een zeer indrukwekkende line-up neer te zetten. Vorig jaar stonden bijvoorbeeld Guns N’ Roses, LCD Soundsystem en Calvin Harris op het festival. Het festival heeft tot nog toe geen namen bekendgemaakt voor de aankomende editie.

 

 

Coachella Logo

Coachella 2024

Locatie
Verenigde Staten
Indio, Verenigde Staten
Datum 12-21 april 2024
Line-up
Tyler, the Creator
No Doubt
Doja Cat
Tickets Kopen