Rod Stewart naar Isle Of Wight 2017

Rod Stewart staat komende zomer op het Isle of Wight Festival 2017. Dat kondigt de organisatie vandaag aan. Rod Stewart daalt op zondag 11 juni af naar het gelijknamige eiland om het festival af te sluiten. 

Rod Stewart is de tweede act die is aangekondigd voor het festival. Eerder werd de komst van Arcade Fire al bevestigd. Het is de eerste keer dat “Rod the Mod” op het Britse festival staat. Het interessante aan de aankondiging van Rod Stewart is dat het een UK festival exclusive is. Dit kan betekenen dat Rod Stewart wel op andere festivals in Europa staat.

Rod Stewart

Sir Rod Stewart geniet een legendarische status in zijn thuisland Engeland en is daarvoor niet voor niets een maand geleden geridderd. De “Sir”  benaming kreeg de Britse zanger door zijn bijdrage aan de popmuziek. Zijn ouvre is niet alleen bekend in zijn thuisland. Met hits als Maggie May en Sailing heeft de Britse zanger ook succes gehad in Nederland in de jaren 70. Vorig jaar bracht de 71 jarige zanger zijn laatste album uit genaamd Another Country. Dit was maar liefst zijn 29ste studio album.

Isle of Wight 2017


Isle of Wight begon in 1969 op het gelijknamige eiland als het Engelse antwoord op Woodstock. Na 30 jaar stilte vindt het evenement sinds 2002 weer jaarlijks plaats. Het festival wordt gehouden van 8 tot en met 11 juni 2016. Dat is de week na Pinkpop 2017 en de week voor Best Kept Secret 2017. Voor een combiticket betaal je momenteel ongeveer €200,-. Studenten en tieners kunnen tot €30,- korting krijgen. Voor meer informatie over tickets, de line-up en het festival check je de website.

Isle of Wight Festival Logo

Isle of Wight Festival 2023

Locatie
Verenigd Koninkrijk
Newport, Verenigd Koninkrijk
Datum 15-18 juni 2023
Tickets Kopen