Nieuwe geruchten voor Lowlands 2021 vanuit de UK: Foals, Royal Blood, Fontaines DC en meer

Foals
Photo credits: Festileaks / Kamiel Scholten

Een grote lijst met nieuwe kanshebbers voor Lowlands 2021: All Points East, Victorious Festival, TRNSMT en Isle of Wight Festival bevestigen nieuwe namen voor 2021. Onder meer Foals, Royal Blood, Fontaines DC en Snow Patrol zijn aangekondigd om in augustus en september optredens te verzorgen in Engeland. Dit betekent nieuwe kanshebbers voor Lowlands!

De Britse Festivals All Points East en Victorious Festival droppen een flink aantal namen. Alle namen zijn goede kanshebbers voor Lowlands, aangezien zij rond dezelfde tijd plaatsvinden. Hierdoor is het goed denkbaar dat onder meer Foals, Bombay Bicycle Club en Madness aankomende zomer in Biddinghuizen op de planken staan. Alle nieuwe bevestigingen vind je hieronder:

https://www.instagram.com/p/CM1myHSH8tw/
https://www.instagram.com/p/CM1fqO8lcti/

TRNSMT en Isle of Wight Festival

TRNSMT en Isle of Wight vinden pas begin september plaats. Toch zijn de nieuwe aankondigingen interessant voor Lowlands, wat eind augustus plaatsvind. Een aantal artiesten komen namelijk al overeen in de line-ups. Zo staat Liam Gallagher zowel op TRNSMT en Isle of Wight Festival als bij Lowlands op het affiche. Ook Declan McKenna zien we op het affiche van TRNSMT en Lowlands staan. Een bevestiging van Snow Patrol, Primal Scream en The Chemical Brothers naar Lowlands 2021 zou helemaal zo gek nog niet zijn. Check alle aangekondigde namen van TRNSMT hier. De line-up van Isle of Wight Festival vind je op de website.

Pinkpop

Naast dat de namen goede kanshebbers zijn voor Lowlands zijn het ook goede mogelijkheden voor Pinkpop, aangezien het festival mogelijk verplaatst wordt naar augustus. Of dit echt het geval is, is nog niet bekend. Wel is er al een deel van het affiche bekendgemaakt voor het Limburgse festival, met nieuw Nederlands talent. Benieuwd naar wie jij echt niet kan missen op Pinkpop? Check dan deze 4 tips!

Foals

Foals
Photo credits: Festileaks / Kamiel Scholten

Foals is een progressieve poprockband uit Oxford en bestaat al sinds 2005. Drie jaar later volgde het debuutalbum Antidotes. Met de release van Everything Not Saved Will Be Lost – Part 1  heeft de groep inmiddels vijf studioalbums op zak. De zesde plaat Everything Not Saved Will Be Lost – Part 2 is sinds vorige maand te koop in de winkels.

Lowlands 2021 From Home

Dit weekend geen Lowlands. Alweer. Dat hakt erin, maar aan ons allen de taak om de vibe van het door ons zo geliefde polderfestival springlevend te houden. Het is dus (toch nog) Lowlands-week op Festileaks. We pakken de hele week uit met tal van specials rondom Lowlands: van een online escape room, via een reeks terugblikken en artiest spotlights tot een verkiezing naar de beste LLine-up ooit. Share the LLove!

Lowlands Logo

Lowlands 2021

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 20-22 augustus 2021
Tickets Niet meer beschikbaar.