Advertisement

‘Support-acts benaderd voor Oasis reünie in 2017’

Geen geruchtenseizoen is compleet zonder bronnen die een Oasis-reünie melden. Dit keer wat concreter dan anders: volgens het Australische Noise11 worden op dit moment bands benaderd om voorprogramma’s te verzorgen tijdens optredens van de britpoppers. 

Doordat Noise11 heeft gehoord dat het om een act gaat die dicht bij Liam Gallagher staat, wordt vooral Ride genoemd als supportact. Andy Bell, gitarist van Ride, speelde namelijk tien jaar lang in Oasis en was ook te vinden in de nieuwe band van Liam Gallagher: Beady Eye. Inmiddels heeft Ride zelf tegenover NME gereageerd op de geruchten:

“This is news to us!”
– aldus een woordvoerder van Ride

Niet alleen de media, maar ook de bookmakers speculeren al een tijdje over de reünie van Oasis. De geruchten zijn ondertussen zo sterk geworden dat je er niet meer op kan wedden.

Niet iedereen is het echter eens over de aanstaande reünie. Volgens de regisseur van Supersonic, de laatste Oasis-documentaire, hoeven we binnenkort nog geen reünie te verwachten. Volgens hem vindt het pas plaats wanneer de druk niet zo hoog is. Wel geeft hij aan dat hij vertrouwen heeft dat er ooit een reünie komt. Zowel Noel als Liam lieten bij het maken van zijn documentaire merken er niet tegen te zijn.

Hebben de Gallagher-broertjes de ruzie bijgelegd?

Oasis

Volgens de bronnen van Noisie11 valt het ondertussen wel mee met de ruzie tussen Liam en Noel Gallagher. Het in stand houden van de ruzie in de media zou vooral een manier zijn om publiciteit te vergaren. (

“The Liam and Noel Gallagher rivalry has well and truly been mended, although a public display of antagonism may work in the favour of publicity,”

– aldus de bronnen van Noisie11