Two Door Cinema Club, Phoenix en meer naar Bilbao BBK Live 2017

Phoenix

Na een zelfbevestiging van Fleet Foxes heeft het Spaanse festival Bilbao BBK Live een lading namen gepresenteerd. Onder andere Two Door Cinema Club, Die Antwoord, Phoenix en dus Fleet Foxes reizen af naar Bilbao.

Alle bevestigingen op een rijtje:

  • Andrew Weatherall
  • Daphni (side-project van Caribou)
  • DJ Tennis
  • Die Antwoord
  • Fleet Foxes
  • Martin & Guy
  • Phoenix
  • Two Door Cinema Club

De bovenstaande namen voegen zich bij de eerste bevestigde headliner Depeche Mode.

Phoenix

Het optreden op Bilbao BBK Live betekent de terugkeer van Phoenix. Na een afwezigheid van 3 jaar keren de heren weer terug op het podium. In 2013 verscheen hun laatste langspeler, ‘Bankrupt!’. Maar wist de verwachtingen na ‘Wolfgang Amadeus Mozart’ met hits 1901 en Lisztomania niet waar te maken. Dat heren bezig zijn met iets nieuws werd gisteren al duidelijk. Op Facebook werd voor het eerst in een jaar weer een teken van leven getoond.

Bilboa BBK Live 2017

Bilbao BBK

Bilbao BBK Live vindt plaats van 6 tot en met 8 juli in de Spaanse stad Bilbao. Het festival maakte eerder dit jaar de komst van Depeche Mode bekend. Tickets zijn inmiddels verkrijgbaar. Voor een combiticket betaal je €96,- euro. Vorig jaar waren Arcade Fire, Foals en Pixies nog te zien op het festival. Meer informatie over Bilbao BBK Live is te vinden op de website.

 

Bilbao BBK Live Logo

Bilbao BBK Live 2023

Locatie
Spanje
Bilbao, Spanje
Datum 6-8 juli 2023
Tickets Kopen