Vida Festival 2017 presenteert Fleet Foxes, Warpaint en meer

Veel nieuws uit Spanje vandaag. Ook Vida Festival bevestigt de eerste namen van het affiche. Onder andere Fleet Foxes, Warpaint en Phoenix sieren de line-up.

Met de nieuwe bevestigingen komt het totaal aantal optredende artiesten vooralsnog op twaalf. Fleet Foxes, Phoenix en The Flaming Lips zijn de grootste namen van het affiche. Het volledige affiche van het Spaanse festival vind je hieronder.

vida-festival-line-up-2017

Vida Festival is lang niet het enige festival dat deze dagen met nieuws komt. Ook Bilbao BBK Live kwam vandaag met nieuws. Zo hebben beide festivals Fleet Foxes en Phoenix op het programma staan.

Vida Festival 2016

Vida Festival is een Spaans festival dat in de buurt van Barcelona gehouden wordt. Afgelopen editie waren onder andere Wilco en Primal Scream headliners op het festival. Dit jaar zijn Fleet Foxes, The Flaming Lips en Phoenix headliners van het Spaanse festival.

Het festival vindt plaats van 29 juni tot en met 2 juli, gelijktijdig met Rock Werchter. Enige overlap tussen de festivals is dan ook niet uit te sluiten. Een ticket voor vier dagen genieten op het zonnige festival heb je al vanaf €60,-. Meer informatie over kaarten en het festival vind je op de website.

Vida Festival Logo

Vida Festival 2022

Locatie
Spanje
Vilanova I La Geltrú, Spanje
Datum 30 juni - 2 juli 2022
Tickets Niet meer beschikbaar.