Alter Bridge, Pendulum en meer naar Nova Rock 2017

Vandaag komt Nova Rock met maar liefst acht nieuwe namen voor de komende editie. Onder andere Alter Bridge, Mastodon en Pendulum (live) zijn komende zomer te zien in Nickelsdorf, Oostenrijk.

Maar dit is nog lang niet alles! Ook Gojira, La Pegatina, Knife Party, Good Charlotte en Shame zijn toegevoegd aan de line-up van het festival.

Het Oostenrijkse rockfestival is druk bezig met het strooien van namen. Eerder kondigde de organisatie al de komst van onder andere Linkin Park, Blink-182, AirbourneSystem Of A DownGreen Day, Prophets of Rage en Rancid aan en het affiche begint dus al aardig wat vorm aan te nemen. Vooral voor Pinkpopgangers is Nova Rock een interessant festival. Twee weken na Pinkpop is het namelijk alweer tijd voor Nova Rock. Hierdoor delen de festivals regelmatig diverse acts. De festivals deelden voorheen al verscheidene grote namen, waaronder Green Day, Rammstein en Limp Bizkit. Ook dit jaar doet Green Day beide festivals aan. Ook System Of A Down is op de twee festivals te zien.

Nova Rock 2017

novarock

Nova Rock vindt dit jaar plaats van 14 tot en met 17 juni 2017. Het is een driedaags festival dat sinds de zomer van 2005 jaarlijks in Nickelsdorf, Oostenrijk georganiseerd wordt. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van het festival. Een regulier festivalticket kost € 159,60,-. Daarnaast zijn er ook VIP-tickets verkrijgbaar voor €244,90,-. Dit jaar staan onder andere System of a Down, Green Day, Linkin Park en Blink-182 op het programma.

Zien we één of meerdere van de net bevestigde namen volgend jaar ook op Pinkpop? Discussieer mee op ons forum.

Nova Rock Logo

Nova Rock 2023

Locatie
Oostenrijk
Nickelsdorf, Oostenrijk
Datum 7-10 juni 2023
Line-up
The Prodigy
Parkway Drive
Tickets Kopen