Advertisement

Bråvalla 2017 presenteert System of a Down, Linkin Park en meer

ss ccccc

De allereerste namen voor Bråvalla 2017 zijn zojuist bekendgemaakt. Het Zweedse festival begint met een pakketje van zes namen met daarbij onder andere System of a Down en Linkin Park.

Ook Nederland is vertegenwoordigd op het affiche van het Zweedse festival. Met Martin Garrix boekt het festival namelijk de beste DJ ter wereld. Daarnaast reizen ook Die Antwoord, Mac Miller en Prophets of Rage tussen 28 juni en 1 juli naar het hoge noorden.

System of a Down

Bråvalla 2017 is zeker niet het eerste festival voor System of a Down. De Armeens-Amerikaanse band werd eerder al aangekondigd voor Pinkpop en Rock Werchter. Met optredens op festivals door heel Europa gaat de heavy metal band een uitgebreide festivalzomer tegemoet.

Bråvalla 2017

Bravalla Festival Header

Het Bråvalla Festival zal volgend jaar plaatsvinden van 28 juni t/m 1 juli in het Zweedse Norrköping. Informatie over de kaartverkoop van het festival is nog niet bekend. Voor meer informatie over het festival ga je naar de website.

Gezien het feit dat het Zweedse festival tegelijk valt met Rock Werchter is er een grote kans dat de festivals een aantal namen zullen delen. Dit jaar hebben beide festivals System of a Down en Linkin Park al mogen aankondigen. Eerder waren onder meer Rammstein en Editors op beide festivals te vinden.