System Of A Down naar Rock Werchter 2017

ss ccccc

Een nieuwe naam voor Rock Werchter 2017! Het Vlaamse festival maakt vandaag de komst van System Of A Down bekend. De Armeens-Amerikaanse band betreedt op zaterdag 1 juli het podium van het festival.

De heavy metal band is de tweede bevestiging voor Rock Werchter. Eerder presenteerde het festival Radiohead als headliner van de vrijdag.

Rock Werchter is lang niet het enige festival waar System Of A Down dit jaar te vinden is. De band staat onder andere op het affiche van Download Madrid, Nova Rock en Rock Am Ring. Of de band naast België ook Nederland bezoekt is de vraag. Wel wordt System Of A Down veel genoemd als een van de acts op Pinkpop of FortaRock.

Rock Werchter 2017

Rock Werchter

Rock Werchter 2017 vindt plaats van 29 juni tot en met 2 juli in het dorpje Werchter. Met Radiohead en System Of A Down zijn vooralsnog twee acts bekend. Ongetwijfeld volgen er de komende weken meer namen voor de eerste kaarten in de verkoop gaan. Ticketverkoop begint op 19 november. Meer informatie over komende editie vind je op de website van het festival of op onze Rock Werchter 2017 programmapagina.

[mks_button size=”large” title=”Ticketverkoop Rock Werchter 2017″ style=”squared” url=”https://festival.travel/festivals/rock-werchter/?utm_source=festileaks.com&utm_medium=cpl&utm_campaign=affiliate&partner=festileaks” target=”_blank” bg_color=”#dd3333″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]

Op ons forum wordt natuurlijk weer volop gespeculeerd over het programma van aankomende editie. Houd dit dus in de gaten, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste geruchten!

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen