Advertisement

Indian Summer 2017 presenteert Kensington, Chef’Special en meer

De eerste namen van Indian Summer 2017 zijn bekend. Op 30 juni en 1 juli reizen onder meer Kensington, Chef’Special en Jett Rebel af naar Langedijk in Noord-Holland.

Ook Racoon, Broederliefde en Rondé zijn komende zomer op het festival te vinden. Naast de nodige optredens staan er ook al prachtige feestjes als Zer00’s Heroes op het affiche. Het affiche ziet er als volgt uit:

indian-summer-affiche-2017

Kensington

Kensington

Eerder werd al bekendgemaakt dat Kensington op Concert at SEA en Paaspop staat. Vorig jaar deden de heren al een hoop festivals aan, waaronder Rock Werchter en Zwarte Cross. Ook gaf de band afgelopen jaar drie uitverkochte shows in de Ziggo Dome. Volgend jaar geven ze maar liefst vijf concerten in dezelfde zaal. Een goed jaar dus, wat herhaald zal worden. Wil je Kensington alvast in actie zien? Hier kun je hun concert op Lowlands 2014 herbekijken!

Indian Summer 2017

Indian Summer is een Nederlands festival dat op 30 juni en 1 juli voor de zestiende keer wordt gehouden. Evenemententerrein Geestmerambacht in Langedijk is de komende editie de thuishaven van het festival. Eerdere jaren strikte Indian Summer onder andere The Prodigy, Keane, Underworld, The Wombats en UB40. Voor meer informatie over het festival en tickets kijk je hier.