Advertisement

Moderat, King Gizzard & the Lizard Wizard en meer naar Field Day 2017

Down the rabbit hole geschiedenis
Foto: Eric Pamies

Zoals gisteren al werd aangekondigd, komt Field Day 2017 vandaag weer met nieuwe namen. Onder meer Moderat, King Gizzard & the Lizard Wizard en Nicolas Jaar reizen af naar het Londense festival.

Field Day trekt vandaag een groot blik aan nieuwe acts open. Maar liefst 30 namen zijn toegevoegd aan het affiche, waarop we ook eerdere bevestigingen Aphex Twin en Flying Lotus terugvinden. Benieuwd wie er op 3 juni in Londen één groot feest van gaan maken? Check dan het overzicht van bevestigingen hieronder:

[mks_col]

[mks_one_third]

 • Áine Cahill
 • Death Grips
 • Fatima Yamaha
 • Flamingods
 • Forest Swords
 • Gaika
 • Haelos
 • Hunee
 • Imarhan
 • Job Jobse

[/mks_one_third]

[mks_one_third]

 • Jon Hopkins
 • Julia Jacklin
 • Kaitlyn Aurelia Smith
 • Kevin Morby
 • King Gizzard & the Lizard Wizard
 • King Sunny Ade
 • Lena Willikens
 • Marcel Dettmann
 • Methyl Ethel
 • Midland

[/mks_one_third]

[mks_one_third]

 • Moderat
 • Moodyman
 • Mura Masa
 • Nicolas Jaar
 • Nina Kraviz
 • Omar Souleyman
 • Silver Apples
 • Slowdive
 • SURVIVE
 • Whitney

[/mks_one_third]

[/mks_col]

Fans van Pinkpop en Best Kept Secret mogen deze namen alvast goed in het geheugen prenten. Field Day 2017 vindt namelijk plaats in het Pinkpop-weekend, terwijl Best Kept Secret een kleine twee weken later van start gaat. Het is dus goed mogelijk dat de festivals een aantal namen delen!

Field Day 2017

Field Day

Het Londense Field Day Festival 2017 vindt plaats op zaterdag 3 juni. De ticketverkoop gaat als een speer. Tickets zijn nu verkrijgbaar vanaf € 72,-, maar deze prijs geldt nog maar voor een gelimiteerd aantal kaarten. Voor meer informatie over de line-up en tickets check je de website van Field Day. Vorig jaar stonden onder meer PJ Harvey en James Blake op het Londense festival.