Flying Lotus schaart zich naast Aphex Twin op Field Day 2017

Flying Lotus
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Een nieuwe naam voor Field Day 2017. Het Londense festival voegt vandaag Flying Lotus toe aan het programma. De Amerikaanse act schaart zich naast de al eerder bevestigde Aphex Twin.

Met de aankondiging van Flying Lotus staat de teller voor Field Day 2017 op twee. Maar er zijn meer nieuwe namen op komst. In een tweet geeft het festival aan dat er morgen opnieuw acts bekend worden gemaakt. Spannend!

 

 

Ook voor iedereen die niet van plan is naar Londen af te reizen, kan het handig zijn om de ogen en oren goed open te houden. Field Day 2017 vindt namelijk plaats in het Pinkpop-weekend. Het is dus goed mogelijk dat beide festivals een aantal namen delen.

Field Day London 2017

Field Day

Het Londense Field Day Festival 2017 vindt plaats op zaterdag 3 juni. De ticketverkoop gaat als een speer. Tickets zijn nu verkrijgbaar vanaf ongeveer € 72,-, maar deze prijs geldt nog maar voor een gelimiteerd aantal kaarten. Voor meer informatie over de line-up en tickets check je de website van Field Day. Vorig jaar stonden onder meer PJ Harvey en James Blake op het Londense festival.