Mumford & Sons, The Prodigy en meer naar Zürich Openair 2017

mumford and sons

De eerste namen van Zürich Openair liegen er niet om. Het festival maakt vandaag bekend dat Mumford & Sons, The Prodigy, Kygo en Major Lazer op het vierdaagse festival te zien zijn.

Met deze vier acts is voor iedere festivaldag een act bekend. Op woensdag 23 augustus is het de beurt aan Mumford & Sons om het festival te openen. Op 24 en 25 augustus zijn Major Lazer en Kygo te zien. The Prodigy sluit het festival op 26 augustus in stijl af. Zürich Openair vindt een week na Lowlands en Pukkelpop plaats. Het is niet ondenkbaar dat een aantal van deze namen ook in Biddinghuizen en Kiewit te zien zijn.

zurich-openair

Mumford & Sons

De band rondom frontman Marcus Mumford laat weer van zich horen. Mumford & Sons kun je kennen van wereldhits als ‘Little Lion Man’, ‘The Cave’ en ‘I Will Wait’. Volgend jaar bestaat de groep 10 jaar en dat moet gevierd worden met een tournee. In die 10 jaar brak Mumford & Sons door met debuutalbum Sigh No More. Hierna werden nog twee studioalbums uitgebracht. In 2015 speelde Mumford & Sons nog een headlineset op Rock Werchter. Nu zijn ze in augustus in de buurt. Pukkelpop en Lowlands dan maar?

Zürich Openair 2017

Zürich Openair vindt plaats op 23 tot en met 26 augustus in Zürich. De kaartverkoop voor het Zwitserse festival is vandaag van start gegaan. Als je nu je kaartje koopt betaal je omgerekend €157,- voor een combiticket. Wanneer de early-birds uitverkocht zijn kost een ticket €203,-. Naast combitickets zijn er ook dagtickets en tickets voor 2 dagen verkrijgbaar. Je koopt je kaarten via de website van het festival. Vorig jaar waren onder andere The Chemical Brothers, Sigur Rós, Massive Attack en Foals te zien op Zürich Openair.

Over de auteur ✍️

Sam van Reenen

Trotse Head of News en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek, maar van alle markten thuis. Van Kendrick Lamar tot La Dispute en Deafheaven en van Sigur Rós naar Burial en Atmosphere. Vernoemde zijn hond naar de beste zangeres van Nederland en werkzaam als verpleegkundige. In de zomer steevast te vinden op Rock Werchter en Best Kept Secret.

Meer van Sam