Mumford and Sons headliner Rock Werchter 2015

mumford

Heb je afgelopen weekend ook met spanning zitten wachten? Rock Werchter maakte vandaag weer een headliner bekend: Mumford and Sons. De band speelt op de vrijdag van het festival. Daarmee zijn alle headliners bekend.

Rock Werchter knalt lekker door met de line-up. Voor het weekend werden ook al o.a. Jessie J, First Aid Kit en Chet Faker bevestigd. Mumford and Sons is nu de volgende headliner van het Belgische festival en staat geprogrammeerd op vrijdag 26 juni. Foo Fighters is headliner voor donderdag, Lenny Kravitz voor de zaterdag en Muse voor zondag.

Festileaks meldde begin december al dat Pharrell de ‘party-act’ van de vrijdag is, en dat we nog een extra headliner konden verwachten die dag.

Nieuw album 

Mumford And Sons maakt ook bekend met een nieuw album te komen. Wilder Mind verschijnt op 4 mei en bevat 12 nieuwe tracks. Dat nieuws lekte eerder vandaag al via de Russische iTunes Store.

Mumford and Sons stonden in 2012 op Pinkpop. Dit festivalconcert is terug te kijken op ons YouTube-playlist ‘Festivalconcerten’:

Rock Werchter 2015

Wil je niet alleen lezen over de aankondigingen van nieuwe artiesten, maar meteen zien of beluisteren wat je te wachten staat in Werchter? Check dan onze Rock Werchter playlist op YouTube of Spotify.

Rock Werchter vindt dit jaar plaats van 25 tot en met 28 juni 2015. Het festival is een week naar voren verschoven om in het schema van Foo Fighters te passen. De ticketverkoop is reeds begonnen. Een combiticket gaat dit jaar voor 226 euro over de toonbank. Een dagticket is voor 95 euro te verkrijgen. Daarnaast dient er nog een campingticket te worden aangeschaft. Check hier alle informatie rondom Rock Werchter 2015.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen