Red Hot Chili Peppers naar Rock in Roma 2017

Red Hot Chili Peppers is toegevoegd aan de reeks concerten die samen Rock in Roma 2017 vormen. De band zal op 20 juli optreden op het racecircuit Canapelle Racecourse, nabij Rome.

Naast deze bevestiging, maakte de band nog een Italiaans optreden bekend, namelijk in Milaan. Tickets voor beide shows gaan op maandag 19 december om 10:00 in de verkoop.

Het optreden van de Red Hot Chili Peppers is pas de tweede bevestiging. Eerder werd bekendgemaakt dat Marilyn Manson op 25 juli een optreden zal verzorgen op het festival, wat meestal verspreid over juni en juli plaatsvindt. Hoeveel optredens er nog meer bij zullen komen is nog niet bekend. Vorig jaar stonden onder meer Duran Duran, Nightwish, Suede, Lukas Graham, Slayer, The 1975, Primal Scream, Iron Maiden én Bruce Springsteen op het festival.

Rock in Roma 2017

Rock In Roma 2016

Rock In Roma vindt plaats tussen juni en september 2017 op een racecircuit in Rome. De naam staat voor het geheel van concerten die plaatsvinden in die periode. Voorgaande jaren gaven onder meer Linkin ParkThe Chemical Brothers en Muse een concert tijdens de zomermaanden. Er zijn alleen dagtickets verkrijgbaar, verschillend in prijs per dag/act. Check de site van Rock in Roma voor meer informatie.