Xavier Rudd lekt line-up Down The Rabbit Hole 2017: Massive Attack en Oscar and the Wolf headliners

Hats! We moesten er even op wachten, maar daar zijn ze dan: de eerste konijntjes van Down The Rabbit Hole 2017. Xavier Rudd plaatst een poster van het festival met onder andere Massive Attack, Oscar and the Wolf en Anderson .Paak.

Xavier Rudd bevestigde vandaag zijn komst op zijn eigen site en plaatste daarbij een poster met de eerste bevestigingen van het festival in Beuningen.

dtrh17

Alle namen op een rijtje:

[mks_col]

[mks_one_half]

 • Massive Attack
 • Oscar and the Wolf
 • Anderson .Paak & The Free Nationals
 • Bazart
 • Benjamin Clementine
 • Bonobo
 • Spinvis
 • Tash Sultana

[/mks_one_half][mks_one_half]

 • Warpaint
 • Xavier Rudd
 • Cabbage
 • H09909
 • Julia Jacklin
 • Moss
 • Roosevelt
 • Slaves

[/mks_one_half][/mks_col]

Het is van zowel Massive Attack als Oscar and the Wolf het eerste aangekondigde festivaloptreden voor 2017. Van beiden wordt dit jaar een nieuw album verwacht, die ze dus komen voorstellen in Beuningen.

Let op: dit is dus nog geen officiële bevestiging vanuit Down The Rabbit Hole. Die volgt vast snel.

Down The Rabbit Hole 2017

https://www.youtube.com/watch?v=8PaLWWs4-rA

Down The Rabbit Hole wordt in 2017 voor de vierde maal georganiseerd, wederom op locatie De Groene Heuvels, Beuningen. Het weekender festival vindt plaats op 23 tot en met 25 juni 2017, een weekend vol festivalgeweld: Glastonbury, Tinderbox, Hurricane & Southside én Roskilde vinden tegelijk plaats. In de voorgaande edities stonden o.a. Foals, The War On Drugs, Iggy Pop, The National en PJ Harvey op de festivalposter. Afgelopen jaar is Down The Rabbit Hole door Festileaks uitgeroepen tot Mooiste Festival van 2016. Ben je nog niet eerder in het konijnenhol gesprongen? Check dan ons festivalrapport van de 2016 editie.

Op onze programmapagina van Down The Rabbit Hole 2017, lees je als eerste alle nieuws, geruchten of bevestigingen voor dit festival. Op ons forum wordt volop gespeculeerd over het programma van aankomende editie, soms lees je hier een gerucht zelfs sneller. Houd dit dus zeker in de gaten.

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2023

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 30 juni - 2 juli 2023
Line-up
Stromae
Fred Again..
Paolo Nutini
Tickets Kopen