Hans Teeuwen en Guido Weijers naar Paaspop 2017

Paaspop deelt twee nieuwe namen voor de editie in 2017. Hans Teeuwen en Guido Weijers zakken af naar Schijndel voor een portie ‘Eredivisie comedy-cabaret’.

Op zondag 16 april is Hans Teeuwen te zien met zijn show ‘Echte Rancune’, waarmee hij eerder ook op Lowlands stond. Diezelfde dag zal Guido Weijers in een intieme setting een ‘Masterclass Geluk’ verzorgen. De aankondigingsvideo vind je hieronder. De organisatie geeft tevens aan binnenkort meer bekendmakingen te delen.

Hans Teeuwen

Hans Teeuwen schrijft Paaspopgeschiedenis door als eerste cabaretier ooit op te treden in het indoor stadion ‘Apollo’. Ook voor de cabaretier ongetwijfeld een hoogtepunt: het stadion heeft een capaciteit van 18.000 bezoekers! Vorig jaar schreef Teeuwen al cabaretgeschiedenis door de “best bezochte cabaretvoorstelling ooit” te spelen op Lowlands. Zijn optreden op het hoofdpodium van de Alpha-tent (met een capaciteit van 15.000 man) was afgeladen en ook ver daarbuiten waren fans van de ‘Koning van de Lach’ te vinden.

Paaspop 2017

Paaspop 2017 vindt plaats van 14 tot en met 16 april in het Brabantse Schijndel. Dit jaar zijn Doe Maar, Anouk en Kensington de grote namen. Maar zoals altijd is er op het festival veel meer te beleven: check daarvoor ons festivalrapport van 2016. Wil je meer weten? Check dan even de website van het festival!

Paaspop Logo

Paaspop 2025

Locatie
Nederland
Schijndel, Nederland
Datum 18-20 april 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen