Korn naar Reading & Leeds 2017

De Nu-metal rockers van Korn staan in augustus op de line-up van Reading & Leeds Festival. Dat bevestigt de organisatie van het dubbelfestival. Eerder werden onder andere Muse en Kasabian aangekondigd. 

Van de week werd al een pakketje namen met onder meer Kasabian, Two Door Cinema Club en Flume de wereld in geslingerd. Vandaag gooit Reading & Leeds daar nog een schepje bovenop met de bevestiging van Korn. In het weekend van 25 tot en met 27 augustus kan je Korn dus zien op het dubbelfestival. Dat is tevens de enige plek in het Verenigd Koninkrijk waar je deze band kan zien. Korn is namelijk een UK exclusive voor het festival. Hieronder staat de gehele line-up tot nu toe afgebeeld.

Korn

De band die zijn naam schrijft als KoЯn, komt in maart al naar Europa. Op 22 maart wordt Tilburg aangedaan en dat ze daar een feestje van gaan maken is een zekerheid. Beelden uit 2007 van Rock am Ring bevestigen dat deze band rockt als geen ander. Een optreden van Korn is een garantie voor blauwe plekken en bezwete kleding. Vorig jaar kwam het laatste album, genaamd The Serenity of Suffering uit van deze Californische band. Op dat album vliegen de intelligente nu-metal riffs weer om je oren zoals we gewend zijn van Korn.

Reading & Leeds 2017

Reading festival

Reading & Leeds Festival is een dubbelfestival en wordt gehouden op Little John’s Farm aan de Richfield Avenue in Reading en in Bramham Park in Leeds. Artiesten die de eerste festivaldag optreden in Reading, staan de volgende geprogrammeerd in Leeds en vice versa. Het festival vindt dit jaar plaats op 25 t/m 27 augustus en deelt regelmatig namen met Lowlands en Pukkelpop. Vorig jaar waren Red Hot Chili Peppers en Foals de trekpleisters. Tickets vind je op de website en kosten ongeveer €249,-. Je kunt ook in termijnen betalen.

Leeds Festival Logo

Leeds Festival 2022

Locatie
Verenigd Koninkrijk
Leeds, Verenigd Koninkrijk
Datum 26-28 augustus 2022
Tickets Niet meer beschikbaar.