Muse en meer voor Reading & Leeds Festival 2017

Muse
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks

Reading & Leeds Festival hebben hun eerste lading namen gedropt. Daar is ook een headliner bij. Muse mag op beide festivals een dag afsluiten.

Muse speelt op Reading Festival en Leeds Festival. Op welke dag ze op welk festival staan, is nog niet bekend. Er is nog veel meer om naar uit te kijken. De andere aankondigingen zijn:

[one_half]

  • Major Lazer
  • Bastille
  • Tory Lanez
  • At The Drive-In
  • Architects

[/one_half]

[one_half_last]

  • Glass Animals
  • Andy C
  • Danny Brown
  • Against The Current
  • While She Sleeps

[/one_half_last]

Muse

Muse - Lowlands 2016

Afgelopen jaar stond Muse onder andere op Lowlands, Glastonbury en Sziget. Daardoor gaat de band het dit jaar wat rustiger aan doen. Het trio bevestigde dat er waarschijnlijk shows in Amerika aankomen, aangezien ze dat continent hebben overgeslagen dit jaar. Daarnaast lijkt er ook een nieuw album in de maak te zijn. Het laatste album van de band dateert uit 2015, toen kwam Drones uit. Muse scoorde wereldwijd hits met ‘Uprising’, ‘Bliss’ en ‘Starlight’.

Reading & Leeds Festival 2017

Reading & Leeds Festival
Reading festival

Reading & Leeds Festival is een dubbelfestival en wordt gehouden op Little John’s Farm aan de Richfield Avenue in Reading en in Bramham Park in Leeds. Artiesten die de eerste festivaldag optreden in Reading, staan de volgende geprogrammeerd in Leeds en vice versa. Het festival vindt dit jaar plaats op 25 t/m 27 augustus en deelt regelmatig namen met Lowlands en Pukkelpop. Vorig jaar waren Red Hot Chili Peppers en Foals de trekpleisters. Tickets vind je op de website en kosten ongeveer €241,-. Je kan de betaling ook verspreiden over meerdere keren.

Reading Festival Logo

Reading Festival 2023

Locatie
Verenigd Koninkrijk
Reading, Verenigd Koninkrijk
Datum 25-27 augustus 2023
Tickets Kopen