Lokerse Feesten 2017 presenteert Megadeth en meer

Megadeth
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Zondag is metaldag op Lokerse Feesten. Het festival maakt vandaag maar liefst drie headliners bekend voor de dag die volledig in het teken staat van zware gitaren. Onder meer Megadeth is op 6 augustus van de partij.

Bij Megadeth blijft het dus niet. Ook Marilyn Manson en Alice Cooper geven het affiche van Lokerse Feesten vorm. Voor het festival werd eerder Pixies als aangekondigd, zij staan op 4 augustus op de planken. Ook kent het festival een dag vol Nederlandse glorie. Op zaterdag 5 augustus is het de beurt aan Doe Maar en Anouk.

Megadeth


Het Amerikaanse Megadeth wordt aanzien als een van de “grote vier” van trash metal in de VS (naast Metallica, Slayer en Anthrax). Vorig jaar stond Dave Mustaine en zijn band nog op Fortarock. Ze verkochten al meer dan 50 miljoen albums en zijn dit jaar genomineerd voor een Grammy met het nummer “Dystopia”. Komende zomer is de band in augustus in Europa te vinden met zowel festivaloptredens als zaalshows.

Lokerse feesten 2017

Lokerse Feesten 2016

De 43ste editie van de De Lokerse Feesten vindt plaats van 4 t/m 13 augustus in Lokeren. Combitickets zijn nog niet beschikbaar, maar je kunt al wel dagkaarten bestellen. Voor een ticket voor vrijdag betaal je €42,- en voor de zaterdag €48,-. Wil je er bij zijn op de metaldag van het festival dan betaal je €49,-. Tickets kun je hier kopen.

Lokerse Feesten Logo

Lokerse Feesten 2024

Locatie
België
Lokeren, België
Datum 2-11 augustus 2024
Tickets Kopen