Radiohead, Beyoncé en meer op Coachella 2017

Coachella 2007
Foto: Malcolm Murdoch

Coachella heeft de line-up voor de aankomende editie bekendgemaakt. Radiohead, Beyoncé en Kendrick Lamar prijken bovenaan de affiche.

Ook The xx, Bon Iver, Lorde, Justice en Hans Zimmer zijn van de partij. Zie hier de volledige line-up van Coachella 2017.

coahcella-line-up

De bevestiging van de headliners komt niet uit de lucht vallen; op 30 november van het afgelopen jaar wist Consequence of Sound de komst van Radiohead, Beyoncé en Kendrick Lamar al te bevestigen.

Radiohead

In 2016 deed Radiohead naar aanleiding van het uitkomen van het album A Moon Shaped Pool een beperkte tour. Deze werd afgetrapt in de Heineken Music Hall, wat het eerste optreden van de Britse band in ruim 3 jaar tijd vormde. Dit jaar doet Radiohead een stuk meer festivals aan. Op onder andere Glastonbury, Best Kept Secret en Rock Werchter geven Thom Yorke & Co acte de présence.

Coachella 2017

Coachella zal dit jaar plaatsvinden van 14 t/m 16 april en 21 t/m 23 april 2017. Het festival wordt gehouden in de woestijn in Indio, Californië. De organisatie weet ieder jaar weer een indrukwekkende line-up neer te zetten. Vorig jaar stonden onder andere Guns N’ Roses, LCD Soundsystem en Calvin Harris op het festival. Wie tickets wilt bemachtigen, staat voor een lastige opgave: afgelopen jaar was het festival binnen enkele uren uitverkocht. Voor meer informatie ga je naar de website.

Coachella Logo

Coachella 2025

Locatie
Verenigde Staten
Indio, Verenigde Staten
Datum 11-20 april 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen