Lorde, James Blake en meer naar Rock Werchter 2017

Rock Werchter 2016

Nieuwe namen voor Rock Werchter! Onder andere Lorde en James Blake staan op het Belgische festival dat zich afspeelt van 29 juni tot en met 2 juli.

Alle namen die zijn bevestigd voor de komende editie zijn hieronder opgesomd.

  • Dropkick Murphy’s
  • Future Islands
  • James Blake
  • Lorde
  • The Lumineers

Future Islands is geen verassing meer. De band maakte eerder vandaag hun komst al bekend. Ze spelen op vrijdag, net als James Blake. Lorde voegt zich op donderdag bij onder andere Arcade Fire. Dropkick Murphy’s en The Lumineers spelen op de laatste festivaldag.

James Blake

James Blake is een Britse singer-songwriter en producer uit Londen. We kennen hem van veel meer dan zijn ‘Limit to Your Love’ cover van Feist. In 2010 bracht hij EP’s uit met dubstep invloeden, maar op zijn albums is hier weinig meer van te horen. Nadat het eerste album van de producer al goed ontvangen werd, kreeg James Blake een prestigieuze Mercury Award voor de opvolger: Overgrown.

Afgelopen jaar kwam alweer de derde plaat uit. Hiervoor werkte hij samen met onder andere Bon Iver. Met The Colour In Anything stond hij onder meer op Lowlands. Ook dit jaar zitten er weer festivals in het vat voor de singer-songwriter.

Rock Werchter 2017

Rock Werchter 2017 vindt plaats van 29 juni tot en met 2 juli in het dorpje Werchter. Tickets zijn sinds 19 november te koop. Voor een combiticket betaal je €236,-, een dagticket kost €100,- en zijn verkrijgbaar via Festival.Travel. Meer informatie over komende editie vind je op de website van het festival of op onze Rock Werchter 2017 programmapagina.

[mks_button size=”large” title=”Ticketverkoop Rock Werchter 2017″ style=”squared” url=”https://festival.travel/festivals/rock-werchter/?utm_source=festileaks.com&utm_medium=cpl&utm_campaign=affiliate&partner=festileaks” target=”_blank” bg_color=”#dd3333″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]

Op ons forum wordt volop gespeculeerd over het programma van aankomende editie, soms lees je hier een gerucht zelfs sneller. Houd dit dus zeker in de gaten. Check ook zeker onze app in de App Store of de Google Play Store. Met de app kun je ook heel makkelijk zelf een nieuwtje, gerucht of (zelf)bevestiging aan ons door te geven!

 

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2023

Locatie
België
Werchter, België
Datum 29 juni - 2 juli 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen