Biffy Clyro, Wolfmother en 12 meer naar Lowlands 2016

biffy clyro

Nieuwe bevestigingen uit Biddinghuizen. Onder andere Wolfmother, James Blake en Biffy Clyro komen naar Lowlands deze zomer.

Alle bevestigingen op een rijtje:

[one_half]

 • Wolfmother
 • James Blake
 • Biffy Clyro
 • Travis Scott
 • Kaytranada
 • Anderson .Paak & The Free Nationals
 • Jack Garratt

[/one_half][one_half_last]

 • Kamasi Washington
 • Parkway Drive
 • Dua Lipa
 • Ry X
 • Thee Oh Sees
 • Whitney
 • Tourist LeMC

[/one_half_last]

Tourist LeMC verklapte zijn komst eerder vandaag al. Eerder werden Muse, The Last Shadow Puppets en Disclosure aangekondigd. Check de volledige line-up op onze Lowlands 2016 programmapagina of in onze Spotify-playlist:

Lowlands 2016

Lowlands 2016 vindt plaats op 19 t/m 21 augustus op het evenemententerrein van Walibi in Biddinghuizen. Niet alleen muziek, maar ook toneel, film en literatuur komen aan bod op het festival. Lowlands was in 2015 sinds jaren niet uitverkocht, maar toch is de liefde onder de Lowlanders niet bekoeld. Lees vooral terug in ons festivalrapport, hoe fijn de editie van vorig jaar was! Helaas zijn de 25.000 Early Bird tickets al uitverkocht, maar voor 175 euro kun je er komende editie bij zijn.

Op de hoogte blijven?

Op onze programmapagina voor Lowlands 2016 lees je als eerste alle nieuws, geruchten of bevestigingen voor het Lowlands programma 2016. En op ons forum wordt volop gespeculeerd over het programma van aankomende editie, soms lees je hier een gerucht zelfs sneller. Check ook zeker onze app in de App Store of de Google Play Store.

 

Lowlands Logo

Lowlands 2023

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 18-20 augustus 2023
Tickets Verkoop start 04 Feb 11:00.