BAZART en 32 nieuwe namen voor Dour Festival 2017

Dour deelt vandaag weer een flinke dosis nieuwe artiesten. Onder andere Pendulum, Warhaus en BAZART maken hun opwachting voor het Belgische festival.

Pendulum komt met een DJ-set naar het festival en met Warhaus en Bazart haalt het festival twee populaire Belgische namen binnen. Ook Wilkinson en Acid Arab zijn komende zomer op het festival te vinden. Daarnaast zijn ook Jagwar Ma en Granddaddy op Dour te bewonderen.

De complete line-up van Dour Festival besaat inmiddels uit 101 artiesten en wordt in de komende weken verder aangevuld. De 33 nieuwe namen variëren in stijl van hip-hop tot rock en van drum’n’bass tot rap. Alle nieuwe namen vind je op de website van het festival.

Eerder werden onder andere Trentemøller  en Noisia aangekondigd. Ook kun je dit jaar artiesten zoals Phoenix en Two Door Cinema Club verwachten. Voor de volledige line-up neem je hier een kijkje.

Dour Festival 2017

Dour algemeen

Dour Festival vindt dit jaar plaats van 12 tot en met 16 juli in het gelijknamige Belgische plaatsje. Het festival staat bekend om een bijzonder alternatieve line-up met daaromheen een kunstzinnige randprogrammering. Komende 29e editie staan naast de genoemde namen onder andere Die Antwoord, Justice en Metronomy op het affiche. Combitickets zijn te koop voor € 155 ,- en dagtickets zijn voor € 65 ,- verkrijgbaar. Voor meer informatie over de komende editie van het festival check je de website.