Die Antwoord eerste naam Dour 2017

Die Antwoord - Lowlands 2016
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Zojuist is Die Antwoord bevestigd voor Dour 2017. Het is de eerste naam voor de aankomende editie. Dat maakt de organisatie bekend op de website.

Het is het enige Belgische optreden voor Die Antwoord in 2017. Het Zuid-Afrikaanse hiphop duo staat op 15 juli in The Last Arena.

Die Antwoord

Foto: Kamiel Scholten
Foto: Kamiel Scholten

De Zuid-Afrikaanse hitkanonnen van Die Antwoord gaan dus weer op tournee in 2017! Dit ter promotie van het nieuwe album Mount Ninji and Da Nice Kid. Verschillende festivalpodia werden in het verleden al afgebroken door de groep van ¥o-landi en Ninja. Zo stonden ze afgelopen seizoen nog op Sziget en Lowlands. Lees ook: 5 redenen waarom de shows van Die Antwoord geniaal zijn.

Dour 2017

Dour algemeen

Dour Festival zal dit jaar plaatsvinden op 12 t/m 16 juli in het gelijknamige plaatsje Dour. Het festival staat bekend om een bijzonder alternatieve line-up met daaromheen een oase aan kunst, cultuur en activiteiten. Tickets gaan op vrijdag 9 december om 12 uur in de verkoop. Afgelopen jaar stonden onder andere The Prodigy, Wiz Khalifa en Rudimental op het programma. Eerdere edities had het festival al Cypress Hill, Smashing Pumpkins, Wu-Tang Clan, Franz Ferdinand, Faith No More en Pendulum op de posters staan. Voor meer informatie over Dour 2017 check je de website.

Dour Festival Logo

Dour Festival 2024

Locatie
België
Dour, België
Datum 17-21 juli 2024
Line-up
The Blessed Madonna
Justice
Kaaris
Tickets Kopen