Dauwpop
Tickets
26-27 mei 2022
Nederland
Hellendoorn, Nederland

Dauwpop 2017 presenteert onder andere White Lies

white lies
Foto: Steve Gullick

Dat Dauwpop bezig is met een mooie line-up was al bekend. Vandaag komen daar opnieuw nieuwe acts bij. Het festival maakt de komst van onder meer White Lies en Automatic Sam bekend.

Gelukkig blijft het niet bij deze twee acts. Het festival in Hellendoorn voegt Beatcrooks en BOXOY toe aan de line-up van de Xite Party Pit. Daarnaast voegt het festival ook acts toe aan (Down) The Glory Hole. Hier kun je genieten van onder andere Goe Vur In Den Otto en The Vulcano Boys. Tot slot wordt ook een nieuwe lading namen voor het Delta Podium bekend gemaakt. Alle nieuwe namen vind je hieronder.

Alle nieuwe acts voegen zich bij eerder bekendgemaakte acts als Bazart, Doe Maar en Chef’Special. Ook acts als Warhaus en DI-RECT zijn op 25 op Dauwpop te vinden.

Dauwpop 2017

Dauwpop 2017 vindt plaats op 25 mei 2017 in de bossen bij Hellendoorn. Het festival duurt slechts één dag en wordt traditiegetrouw gehouden op Hemelvaartsdag. Een ticket kost je €49,-. Wanneer je ook wil blijven slapen, betaal je daar €15,- voor. Vorig jaar stonden onder andere Kensington, Madness en Saybia op het affiche. Benieuwd naar hoe het toen was? Lees dan hier ons festivalrapport! Meer informatie over het festival vind je op de website.

Dauwpop Logo

Dauwpop 2022

Locatie
Nederland
Hellendoorn, Nederland
Datum 26-27 mei 2022
Line-up
Di-rect
De Staat
Editors
Di-rect, De Staat, Editors +71 meer
Tickets Niet meer beschikbaar.