Na een uurtje uit je dak gaan op je favoriete artiest is er niets lekkerder dan even af te koelen met een ijskoude goudgele rakker. Een verfrissend biertje doet wonderen en geeft je weer de energie om door te gaan. Op welk biermerk ga jij het lekkerst? Laat het ons weten in de FestiTinder van deze week!

Het ene bier is het andere niet. Voor sommige festivalgangers is het biermerk zelfs zo heilig dat ze het meenemen bij de keuze voor een festival. Dat de spanningen rondom festivalbier hoog op kunnen lopen werd in 2014 nog bewezen, toen Lowlands wisselde van Grolsch naar Heineken. “Ongelofelijk dat jullie zo ONGELOFELIJK WEINIG kijk hebben op jullie bloedeigen publiek.”, reageerde een boze bezoeker op fanblog Lowlove. Toch is het kiezen van het juiste biermerk voor een festivalorganisatie van groot belang; vaak is een brouwerij namelijk de hoofdsponsor.

FestiTinder!

Hop hop! Tijd voor jouw mening! Voor welk gerstenat maak jij een extra rondje langs de bar? Voelt het merk voor jou alsof er een engeltje over je tong fietst? Swipe dan naar rechts. Krijg je het pilsje met geen geweld weggewerkt? Is deze Spa Goud niet voor jou gemaakt? Swipe dan naar links. Tinderen maar!

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.

Boy
Growth Manager en trots lid van de Festileaks Feestcommissie. Liefhebber van bijna alles wat op vinyl gedrukt staat en trotse verdediger van het Limburgs erfgoed. Student Human-Technology Interaction in Eindhoven en UX/UI Developer bij Appart Media. Is normaal gesproken altijd te porren voor een festival of concert, maar weet tijdens de carnaval van toeten noch blazen.